knjiga in pol Preveri svojIQ
Japonske miselne igre

Knjiga in pol

Zbirka KNJIGA IN POL je ustvarjena za vse, ki se zavedate, da je za zdravo življenje poleg telesne nujna tudi umska rekreacija. Ta pa zahteva veliko število kakovostnih vaj, ki jih boste v tej zbirki nedvomno našli.

Več >


Preveri svoj IQ

Zbirko sestavljajo 4 knjige z različnimi stopnjami zahtevnosti. V vsaki knjigi je 20 testov s po 20 vprašanji, na koncu so dodane tudi rešitve s kratko razlago.

Posebnost zbirke so poleg nalog, ki so vezane na poznavanje pojmov iz splošne izobrazbe, tudi naloge, ki preverjajo poznavanje učne snovi v določenem razredu osnovne šole. Z njimi lahko tako šolarji kot odrasli ne le preizkusijo svoje miselne sposobnosti, ampak te tudi občutno izboljšajo. Omogočajo jim, da obnovijo poznavanje marsikaterega pojma, ki so ga  pri posameznem šolskem predmetu že usvojili, pa je ta že zašel v pozabo.

Več >

Japonske miselne igre

Sudoku, nurikabe in masyu so tri miselne igre, ki prihajajo iz dežele vzhajajočega sonca ter osvajajo mlado in staro širom sveta. Ponujajo veliko aktivnega miselnega izziva in razvedrila za prosti čas, za njihovo uspešno reševanje pa so potrebni svinčnik, radirka, malce logike in dobra mera vztrajnosti.

Vsaka izmed knjig na svojih straneh prinaša predstavitev ene izmed omenjenih japonskih iger oziroma seznanja s pravili za njeno reševanje. Obogatena pa je tudi s primeri, s katerimi se lahko spoprime vsak ljubitelj katerekoli izmed omenjenih iger ter tako postane vešč v njenem reševanju.

Več >

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke