Osnovna šola Srednja šola

Alfa

Zbirka ALFA je najobširnejša zbirka matematičnih nalog, namenjena dijakom srednjih strokovnih šol.

V njej je zbranih 10 knjig. Le-te vsebujejo številne zglede, ki bodo omogočili dijakom lažje samostojno učenje in pripravo na razne preizkuse znanja.

Več >
Omega

Zbirka OMEGA je obsežna dopolnitev in razširitev zbirke ALFA, namenjena gimnazijcem.

V njej je obilica nalog, ki so dijakom v pomoč pri utrjevanju snovi, prav tako pa tudi pri pripravi na razna preverjanja znanja.

Zahtevnejše naloge so posebej označene, saj lahko le ustrezne oznake nudijo kakovostno informacijo tako profesorjem kot dijakom, ki to zbirko uporabljajo.

Več >

Rešene naloge iz fizike

Zbirka Rešene naloge iz fizike si je že dodobra utrla pot med srednješolsko mladino. Primerna je tako za gimnazijce kot za dijake srednjih tehniških šol.

Z nalogami, katerih rešitve so izdelane po korakih, opremljene s komentarji in risbami, zbirka dijaku pomaga zmagovati v vsakdanjih bitkah z domačimi nalogami. Prav tako pa je koristna pri pripravi na razna preverjanja znanja kot tudi pri pripravi na maturo iz fizike.

Več >
     
Prirocnik    

Veliki srednješolski priročnik

Več >
   
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke